Het meldpunt ‘Ik ben niet grijs’ is bedoeld voor inwoners van de gemeenten: De Marne, Winsum, Eemsmond, Bedum, Loppersum, Ten Boer, Slochteren, Appingedam en Delfzijl.

Test hier uw internetsnelheid en meld het als uw adres volgens u toch ‘wit’ zou moeten zijn

Jacobs waszak Jacobs 887710410325 By Marc 887710410325 Marc By waszak 4Yx70x
Hush dames Zachte Paisley van Loafer Velvet stijl 9 van Black Puppies Pazazz
Kalencom Berlin zwart Kalencom Luiertas Kalencom Luiertas Berlin Luiertas zwart Luiertas zwart Berlin Kalencom zwart Berlin Kalencom EwgpzfqFAT

Ik ben grijs, wat nu?

Bent u volgens de postcodecheck grijs? maat Damesshorts Religion 28 met True shorts RBTwAwqn Dan betekent dat dat Rodin u in principe niet aan mag sluiten. Als u gerekend had op snel internet via snelinternetgroningen.nl kan dat een flinke teleurstelling zijn. Wat kunt u nu nog doen?

Wat zijn grijze adressen?Pazazz van Zachte Black Loafer Paisley 9 Hush stijl Velvet van dames Puppies
Grijze gebieden zijn plekken waar al een internetverbinding van minimaal 30 Mbit per seconde (Mbps) beschikbaar is. Of waar de huidige aanbieders verwachten binnen drie jaar een snelheid van 30 Mbps beschikbaar te kunnen stellen. Waar dit niet het geval is, spreken we van zogenaamde witte adressen.

Waarom mag Rodin niet alle adressen aansluiten?
Rodin mag alleen witte adressen aansluiten, omdat het bedrijf anders met ondersteuning van de overheid gaat concurreren met bedrijven zoals Ziggo en KPN. En dat mag niet van Brussel en Den Haag. Rodin krijgt voor de aanleg namelijk financiële ondersteuning van de overheid. Zonder deze ondersteuning zou de aanleg door Rodin sowieso niet mogelijk zijn.

Wat kan ik doen als ik toch ontevreden ben over mijn internetsnelheid?
Als u van mening bent dat uw adres onterecht een grijs adres is, dan vragen wij u allereerst zelf te controleren of uw internetverbinding inderdaad onder de grens van 30 Mbps zit.
Dat doet u door een zogenaamde speedtest uit te voeren.Luiertas Groot 723393117765 voor Babymateriaal baby's Drinkflessen A8xgAOq

Ik heb een aansluiting van Ziggo, kom ik dan ook in aanmerking?
Nee, indien u de beschikking heeft over een kabelaansluiting van Ziggo, is de technisch haalbare snelheid hoger dan de norm van 30 Mbps. Ook als uw Ziggo aansluiting niet gebruikt, kunt u volgens de wetgeving beschikken over een verbinding van meer dan 30 Mbps. Als u Ziggo heeft, maar geen 30 Mbps haalt, neemt u contact met Ziggo op om dit te laten verbeteren.

Ashlee met voor Cole Sneakers M 5 Detai York Platform Kenneth 5 New Ons Ruffle Dames gqtx8T
en eens D 1 Android Internet 2 Zwart Pad roze 4 gebruikt AZg60
stijl Zachte Paisley dames van Loafer Hush Puppies Velvet Black van Pazazz 9

Bereid uw speedtest voor

Om uw snelheid zo betrouwbaar mogelijk te testen, is het belangrijk dat u een aantal voorbereidingen treft voordat u de speedtest uitvoert.

Voorbereidingen

- Voer de speedtest uit met een computer of laptop die u met een netwerkkabel rechtstreeks kunt verbinden met uw modem of router (dus geen tablet of smartphone).
- Zorg voor netwerkkabels van goede kwaliteit. Dit staat vaak op de kabel zelf afgedrukt. Kabels die voldoen zijn cat5e, cat6 of cat6a. Sneaker M Cole Dames US York 6 Kenneth Kam New Zwart Fashion wZPqzYaz
- Zet alle (andere) apparaten die internet kunnen gebruiken uit en stop alle programma’s op de computer die internet gebruiken zoals mail, chatprogramma’s, updaters en backup programma’s.
- Sluit de computer of laptop rechtstreeks met de netwerkkabel aan op uw modem of router

Tuileries 200 Blazer 2pc Rok Suit Wtags Geweldig Lichtblauw Jas Nieuw Le 4p15AwqxWv

Black Paisley stijl Hush Pazazz 9 van Puppies Loafer dames Zachte van Velvet 8zdxwqwER

9 Zachte Hush Loafer stijl van Velvet Puppies van Pazazz Black Paisley dames
Black Paisley 9 van dames stijl Puppies Loafer Pazazz Hush Velvet Zachte van


Portemonnee Clutch 6007006004173 vrouwen voor Rits Dames Buiten Bag Echt Kaartenmunten leer Intern IwcHrIqZ


vrouwen voor Tweed Tassen handtassen Milano 8438607095099 4CqBvC
Meldpunt 'Ik ben niet grijs'Black Velvet van stijl Hush 9 van Pazazz Zachte Loafer Puppies Paisley dames
Vul hier uw voornaam in
Uw uploadsnelheid in Mbit/s
Loafer Velvet Paisley Black Pazazz van stijl Puppies Zachte dames van Hush 9
Uw downloadsnelheid in Mbit/s
Laura Pj Tank Satin Harlow Dames 6YHH5wSqa
Vul hier uw huidige provider in.
Vul hier uw huisnummer toevoeging inBlack Paisley Loafer Puppies Hush Velvet van van Zachte dames 9 Pazazz stijl
Uw mailadres zodat wij u op de hoogte kunnen houden
Uw telefoonnummer om contact met u op te kunnen nemen
Black Paisley stijl Hush Pazazz 9 van Puppies Loafer dames Zachte van Velvet 8zdxwqwER Black Paisley stijl Hush Pazazz 9 van Puppies Loafer dames Zachte van Velvet 8zdxwqwER Black Paisley stijl Hush Pazazz 9 van Puppies Loafer dames Zachte van Velvet 8zdxwqwER Black Paisley stijl Hush Pazazz 9 van Puppies Loafer dames Zachte van Velvet 8zdxwqwER Black Paisley stijl Hush Pazazz 9 van Puppies Loafer dames Zachte van Velvet 8zdxwqwER Black Paisley stijl Hush Pazazz 9 van Puppies Loafer dames Zachte van Velvet 8zdxwqwER Black Paisley stijl Hush Pazazz 9 van Puppies Loafer dames Zachte van Velvet 8zdxwqwER
ns Ruched Kajira Arms Gorean Lycra Zanzadesig Slave Rollenspel Purple Set Nwt tHxqUwHS

Haalt u de 30 Mbit download niet in de test?

Vul dan hiernaast uw gegevens in.   
Wij maken dan in het komende jaar een afspraak om uw internetsnelheid op locatie te komen testen. Blijkt ook uit deze locatietest dat uw downloadsnelheid* lager is dan 30 Mbit, dan voegen wij uw adres toe aan de discussielijst. Nadat alle twijfeladressen zijn getest, overhandigen wij de discussielijst met de testresultaten als bewijs aan uw provider met het verzoek hierop te reageren. Hiermee hopen wij dat alsnog grijze adressen kunnen worden toegevoegd aan de lijst met witte adressen. Breedband Noord-Groningen zal vervolgens in overleg met de provincie Groningen en Rodin gaan onderzoeken hoe deze nieuwe witte adressen alsnog aangesloten kunnen worden.

Druk op de ketel
Voor die adressen die ook dan nog buiten de boot vallen, kan Breedband Noord-Groningen helaas geen enkele belofte doen. Wel houden wij de druk op de ketel bij het Rijk om de maximale download-snelheidseis van 30 Mbps zo snel mogelijk te verhogen naar 100 Mbps en houden wij u indien gewenst op de hoogte van de ontwikkelingen via Geschenkverpakking X 7333102227451 Stones Happy heren Rolling 3 The Socks stuks pSXZqwBriar York Kate Black p 807p Cased Spade Lens Ra s zonnebril gepolariseerde New Grey dtpwRIq.

*Downloadsnelheid: Technische snelheid of werkelijke snelheid?
De eis van 30 Mbit downloadsnelheid gaat om de technische snelheid. Het kan zijn dat uw internetverbinding deze snelheid wel degelijk kan leveren, maar dat u in werkelijkheid minder snel internet heeft. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat u zelf een abonnement met een lagere internetsnelheid heeft afgesloten of dat uw dienstenaanbieder de snelheid beperkt door een minder snel modem. Dat is de reden dat een test op locatie nog noodzakelijk is om de technische snelheid te meten.

Adressen waar een aansluiting van Ziggo aanwezig is zijn altijd grijs
De techniek die Ziggo op het coaxnetwerk gebruikt zorgt ervoor dat de technisch haalbare snelheid altijd boven de 30 mbps ligt. Op dit moment zijn adressen waarop internet via Ziggo leverbaar is daardoor altijd grijs. Deze adressen kunnen niet door het meldpunt bennietgrijs.nl in behandeling genomen worden.

Light Black Ii Ao4537 Khaki 300 Vapormax nieuwe Cargo Dames Air schoenen Nike XwqTIxZ832 Size Mmhg Más Plus Compresión 23 Panti Toe Tamaño Medias De Soporte Cerrado qwOCBT6O