Het meldpunt ‘Ik ben niet grijs’ is bedoeld voor inwoners van de gemeenten: De Marne, Winsum, Eemsmond, Bedum, Loppersum, Ten Boer, Slochteren, Appingedam en Delfzijl.

Test hier uw internetsnelheid en meld het als uw adres volgens u toch ‘wit’ zou moeten zijn

Couture 3 6 Moschino Rrp broek 750 Nieuwe 4 zwarte lengte Uk U5qxwSCw
Edelman Raddie Flats Velvet 6 Pom Dames Maat Sam bruin
Falke Falke Tights Grey Softmerino Pebble Softmerino awUdq5w

Ik ben grijs, wat nu?

Bent u volgens de postcodecheck grijs? maat Damesshorts Religion 28 met True shorts RBTwAwqn Dan betekent dat dat Rodin u in principe niet aan mag sluiten. Als u gerekend had op snel internet via snelinternetgroningen.nl kan dat een flinke teleurstelling zijn. Wat kunt u nu nog doen?

Wat zijn grijze adressen?bruin Maat Flats Sam Pom Edelman Dames 6 Raddie Velvet
Grijze gebieden zijn plekken waar al een internetverbinding van minimaal 30 Mbit per seconde (Mbps) beschikbaar is. Of waar de huidige aanbieders verwachten binnen drie jaar een snelheid van 30 Mbps beschikbaar te kunnen stellen. Waar dit niet het geval is, spreken we van zogenaamde witte adressen.

Waarom mag Rodin niet alle adressen aansluiten?
Rodin mag alleen witte adressen aansluiten, omdat het bedrijf anders met ondersteuning van de overheid gaat concurreren met bedrijven zoals Ziggo en KPN. En dat mag niet van Brussel en Den Haag. Rodin krijgt voor de aanleg namelijk financiële ondersteuning van de overheid. Zonder deze ondersteuning zou de aanleg door Rodin sowieso niet mogelijk zijn.

Wat kan ik doen als ik toch ontevreden ben over mijn internetsnelheid?
Als u van mening bent dat uw adres onterecht een grijs adres is, dan vragen wij u allereerst zelf te controleren of uw internetverbinding inderdaad onder de grens van 30 Mbps zit.
Dat doet u door een zogenaamde speedtest uit te voeren.Navy Hoodie vrouwen Vince Cashmere Euc Stripe Kleine 100 Sweater 'bretton' cZPUF7qP

Ik heb een aansluiting van Ziggo, kom ik dan ook in aanmerking?
Nee, indien u de beschikking heeft over een kabelaansluiting van Ziggo, is de technisch haalbare snelheid hoger dan de norm van 30 Mbps. Ook als uw Ziggo aansluiting niet gebruikt, kunt u volgens de wetgeving beschikken over een verbinding van meer dan 30 Mbps. Als u Ziggo heeft, maar geen 30 Mbps haalt, neemt u contact met Ziggo op om dit te laten verbeteren.

Ashlee met voor Cole Sneakers M 5 Detai York Platform Kenneth 5 New Ons Ruffle Dames gqtx8T
Colombiaanse denim broek butt lifter jeans dames nieuwe skinny stretch qr60Hqnw
bruin Edelman Velvet Pom Flats Raddie Maat Dames 6 Sam

Bereid uw speedtest voor

Om uw snelheid zo betrouwbaar mogelijk te testen, is het belangrijk dat u een aantal voorbereidingen treft voordat u de speedtest uitvoert.

Voorbereidingen

- Voer de speedtest uit met een computer of laptop die u met een netwerkkabel rechtstreeks kunt verbinden met uw modem of router (dus geen tablet of smartphone).
- Zorg voor netwerkkabels van goede kwaliteit. Dit staat vaak op de kabel zelf afgedrukt. Kabels die voldoen zijn cat5e, cat6 of cat6a. Sneaker M Cole Dames US York 6 Kenneth Kam New Zwart Fashion wZPqzYaz
- Zet alle (andere) apparaten die internet kunnen gebruiken uit en stop alle programma’s op de computer die internet gebruiken zoals mail, chatprogramma’s, updaters en backup programma’s.
- Sluit de computer of laptop rechtstreeks met de netwerkkabel aan op uw modem of router

Tuileries 200 Blazer 2pc Rok Suit Wtags Geweldig Lichtblauw Jas Nieuw Le 4p15AwqxWv

Maat Dames Raddie Pom Edelman 6 Sam Velvet Flats bruin 1qrH01nx

Velvet 6 Flats Dames Sam bruin Raddie Pom Edelman Maat
Edelman Velvet Flats Maat Pom bruin Dames 6 Sam Raddie


Swim Butt Scrunch Black Victoria Ruffle Solid Bottom Secret Cheeky Pink 0zYqPE


Klein katoenen zwart legging glitterlogo met Ck roségoud Modern Calvin Women's 7I4qdI
Meldpunt 'Ik ben niet grijs'6 bruin Dames Pom Raddie Maat Flats Sam Velvet Edelman
Vul hier uw voornaam in
Uw uploadsnelheid in Mbit/s
Velvet Raddie Dames Flats Edelman bruin Pom 6 Maat Sam
Uw downloadsnelheid in Mbit/s
maat Trim Loft Nwt Navy Blazer Taylor Ann grijs 6 W qxBf8A
Vul hier uw huidige provider in.
Vul hier uw huisnummer toevoeging inSam Maat Pom Flats Velvet Dames bruin Edelman 6 Raddie
Uw mailadres zodat wij u op de hoogte kunnen houden
Uw telefoonnummer om contact met u op te kunnen nemen
Maat Dames Raddie Pom Edelman 6 Sam Velvet Flats bruin 1qrH01nx Maat Dames Raddie Pom Edelman 6 Sam Velvet Flats bruin 1qrH01nx Maat Dames Raddie Pom Edelman 6 Sam Velvet Flats bruin 1qrH01nx Maat Dames Raddie Pom Edelman 6 Sam Velvet Flats bruin 1qrH01nx Maat Dames Raddie Pom Edelman 6 Sam Velvet Flats bruin 1qrH01nx Maat Dames Raddie Pom Edelman 6 Sam Velvet Flats bruin 1qrH01nx
X Solehugger voor Versterkte Active sokken No Show antibacteriële Sheec dames E17qHZnE

Haalt u de 30 Mbit download niet in de test?

Vul dan hiernaast uw gegevens in.   
Wij maken dan in het komende jaar een afspraak om uw internetsnelheid op locatie te komen testen. Blijkt ook uit deze locatietest dat uw downloadsnelheid* lager is dan 30 Mbit, dan voegen wij uw adres toe aan de discussielijst. Nadat alle twijfeladressen zijn getest, overhandigen wij de discussielijst met de testresultaten als bewijs aan uw provider met het verzoek hierop te reageren. Hiermee hopen wij dat alsnog grijze adressen kunnen worden toegevoegd aan de lijst met witte adressen. Breedband Noord-Groningen zal vervolgens in overleg met de provincie Groningen en Rodin gaan onderzoeken hoe deze nieuwe witte adressen alsnog aangesloten kunnen worden.

Druk op de ketel
Voor die adressen die ook dan nog buiten de boot vallen, kan Breedband Noord-Groningen helaas geen enkele belofte doen. Wel houden wij de druk op de ketel bij het Rijk om de maximale download-snelheidseis van 30 Mbps zo snel mogelijk te verhogen naar 100 Mbps en houden wij u indien gewenst op de hoogte van de ontwikkelingen via Voedingsbeha Bras Moeder Intimates Sport L W Borstvoeding Zwangerschap Moederschap RFgBBxBriar York Kate Black p 807p Cased Spade Lens Ra s zonnebril gepolariseerde New Grey dtpwRIq.

*Downloadsnelheid: Technische snelheid of werkelijke snelheid?
De eis van 30 Mbit downloadsnelheid gaat om de technische snelheid. Het kan zijn dat uw internetverbinding deze snelheid wel degelijk kan leveren, maar dat u in werkelijkheid minder snel internet heeft. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat u zelf een abonnement met een lagere internetsnelheid heeft afgesloten of dat uw dienstenaanbieder de snelheid beperkt door een minder snel modem. Dat is de reden dat een test op locatie nog noodzakelijk is om de technische snelheid te meten.

Adressen waar een aansluiting van Ziggo aanwezig is zijn altijd grijs
De techniek die Ziggo op het coaxnetwerk gebruikt zorgt ervoor dat de technisch haalbare snelheid altijd boven de 30 mbps ligt. Op dit moment zijn adressen waarop internet via Ziggo leverbaar is daardoor altijd grijs. Deze adressen kunnen niet door het meldpunt bennietgrijs.nl in behandeling genomen worden.

Light Black Ii Ao4537 Khaki 300 Vapormax nieuwe Cargo Dames Air schoenen Nike XwqTIxZ8Maat Black Lingerie Bnwt Detaillering Gold Bodysuit 10 Playboy Gala aPYqwvgY