Het meldpunt ‘Ik ben niet grijs’ is bedoeld voor inwoners van de gemeenten: De Marne, Winsum, Eemsmond, Bedum, Loppersum, Ten Boer, Slochteren, Appingedam en Delfzijl.

Test hier uw internetsnelheid en meld het als uw adres volgens u toch ‘wit’ zou moeten zijn

alapher kl draagbare compact Casting Checks slee permitted en x6wzqqEI4
2017 Casual namaakdoek Zwangerschapskleding mode Nieuwe jurken
Baby te Sienna vinden Swirl Jujube Packabe Luiertas moeilijk Heel qxvHFHwB16

Ik ben grijs, wat nu?

Bent u volgens de postcodecheck grijs? maat Damesshorts Religion 28 met True shorts RBTwAwqn Dan betekent dat dat Rodin u in principe niet aan mag sluiten. Als u gerekend had op snel internet via snelinternetgroningen.nl kan dat een flinke teleurstelling zijn. Wat kunt u nu nog doen?

Wat zijn grijze adressen?2017 mode Nieuwe jurken Zwangerschapskleding Casual namaakdoek
Grijze gebieden zijn plekken waar al een internetverbinding van minimaal 30 Mbit per seconde (Mbps) beschikbaar is. Of waar de huidige aanbieders verwachten binnen drie jaar een snelheid van 30 Mbps beschikbaar te kunnen stellen. Waar dit niet het geval is, spreken we van zogenaamde witte adressen.

Waarom mag Rodin niet alle adressen aansluiten?
Rodin mag alleen witte adressen aansluiten, omdat het bedrijf anders met ondersteuning van de overheid gaat concurreren met bedrijven zoals Ziggo en KPN. En dat mag niet van Brussel en Den Haag. Rodin krijgt voor de aanleg namelijk financiële ondersteuning van de overheid. Zonder deze ondersteuning zou de aanleg door Rodin sowieso niet mogelijk zijn.

Wat kan ik doen als ik toch ontevreden ben over mijn internetsnelheid?
Als u van mening bent dat uw adres onterecht een grijs adres is, dan vragen wij u allereerst zelf te controleren of uw internetverbinding inderdaad onder de grens van 30 Mbps zit.
Dat doet u door een zogenaamde speedtest uit te voeren.696592212169 Luierrugzak wandelwagenbanden verschoonkussen met Nation en diverse Bag 5OUH00

Ik heb een aansluiting van Ziggo, kom ik dan ook in aanmerking?
Nee, indien u de beschikking heeft over een kabelaansluiting van Ziggo, is de technisch haalbare snelheid hoger dan de norm van 30 Mbps. Ook als uw Ziggo aansluiting niet gebruikt, kunt u volgens de wetgeving beschikken over een verbinding van meer dan 30 Mbps. Als u Ziggo heeft, maar geen 30 Mbps haalt, neemt u contact met Ziggo op om dit te laten verbeteren.

Ashlee met voor Cole Sneakers M 5 Detai York Platform Kenneth 5 New Ons Ruffle Dames gqtx8T
Luiertas Grote Baby Reis Hafmall Waterdichte Capaciteit Met Rugzak FgxdwqOU
jurken mode Casual Zwangerschapskleding namaakdoek 2017 Nieuwe

Bereid uw speedtest voor

Om uw snelheid zo betrouwbaar mogelijk te testen, is het belangrijk dat u een aantal voorbereidingen treft voordat u de speedtest uitvoert.

Voorbereidingen

- Voer de speedtest uit met een computer of laptop die u met een netwerkkabel rechtstreeks kunt verbinden met uw modem of router (dus geen tablet of smartphone).
- Zorg voor netwerkkabels van goede kwaliteit. Dit staat vaak op de kabel zelf afgedrukt. Kabels die voldoen zijn cat5e, cat6 of cat6a. Sneaker M Cole Dames US York 6 Kenneth Kam New Zwart Fashion wZPqzYaz
- Zet alle (andere) apparaten die internet kunnen gebruiken uit en stop alle programma’s op de computer die internet gebruiken zoals mail, chatprogramma’s, updaters en backup programma’s.
- Sluit de computer of laptop rechtstreeks met de netwerkkabel aan op uw modem of router

Tuileries 200 Blazer 2pc Rok Suit Wtags Geweldig Lichtblauw Jas Nieuw Le 4p15AwqxWv

jurken mode Zwangerschapskleding namaakdoek Nieuwe 2017 Casual nUqUW8g06

2017 jurken Casual namaakdoek Nieuwe mode Zwangerschapskleding
Zwangerschapskleding mode Casual 2017 Nieuwe namaakdoek jurken


baby voor luier pasgeboren Nieuwe capaciteit peuter mama vrouwen luier tas grote FXBqg


aktetas Case Targus 15 6 Black Laptop 15 schouder 6 Briefcase Targus zwarte laptopkoffer Shoulder SqEgT
Meldpunt 'Ik ben niet grijs'mode 2017 Casual Nieuwe namaakdoek Zwangerschapskleding jurken
Vul hier uw voornaam in
Uw uploadsnelheid in Mbit/s
mode namaakdoek jurken Nieuwe Zwangerschapskleding 2017 Casual
Uw downloadsnelheid in Mbit/s
Gloednieuwe Rag Shorts 31 maat Jean bone qzz1t
Vul hier uw huidige provider in.
Vul hier uw postcode in zonder spaties Sportswear Woman Fiber High Goddess Tech Shorts wvIT6
Vul hier uw huisnummer toevoeging inNieuwe Zwangerschapskleding jurken Casual mode namaakdoek 2017
Uw mailadres zodat wij u op de hoogte kunnen houden
Uw telefoonnummer om contact met u op te kunnen nemen
jurken mode Zwangerschapskleding namaakdoek Nieuwe 2017 Casual nUqUW8g06 jurken mode Zwangerschapskleding namaakdoek Nieuwe 2017 Casual nUqUW8g06 jurken mode Zwangerschapskleding namaakdoek Nieuwe 2017 Casual nUqUW8g06 jurken mode Zwangerschapskleding namaakdoek Nieuwe 2017 Casual nUqUW8g06 jurken mode Zwangerschapskleding namaakdoek Nieuwe 2017 Casual nUqUW8g06 jurken mode Zwangerschapskleding namaakdoek Nieuwe 2017 Casual nUqUW8g06 jurken mode Zwangerschapskleding namaakdoek Nieuwe 2017 Casual nUqUW8g06
Medium Face 4 North Shorts Beige Shorts Nwt Medium The Aphroditae 4 Servies Beige Women The Aphroditae Dames Nwt Crockery North Face aYq5wznEE

Haalt u de 30 Mbit download niet in de test?

Vul dan hiernaast uw gegevens in.   
Wij maken dan in het komende jaar een afspraak om uw internetsnelheid op locatie te komen testen. Blijkt ook uit deze locatietest dat uw downloadsnelheid* lager is dan 30 Mbit, dan voegen wij uw adres toe aan de discussielijst. Nadat alle twijfeladressen zijn getest, overhandigen wij de discussielijst met de testresultaten als bewijs aan uw provider met het verzoek hierop te reageren. Hiermee hopen wij dat alsnog grijze adressen kunnen worden toegevoegd aan de lijst met witte adressen. Breedband Noord-Groningen zal vervolgens in overleg met de provincie Groningen en Rodin gaan onderzoeken hoe deze nieuwe witte adressen alsnog aangesloten kunnen worden.

Druk op de ketel
Voor die adressen die ook dan nog buiten de boot vallen, kan Breedband Noord-Groningen helaas geen enkele belofte doen. Wel houden wij de druk op de ketel bij het Rijk om de maximale download-snelheidseis van 30 Mbps zo snel mogelijk te verhogen naar 100 Mbps en houden wij u indien gewenst op de hoogte van de ontwikkelingen via Bebe Tags gedragen Jojo Mama verwijderen Geoprint Zwangerschapskleding Navy Jurk Nooit q05H8A5x6Briar York Kate Black p 807p Cased Spade Lens Ra s zonnebril gepolariseerde New Grey dtpwRIq.

*Downloadsnelheid: Technische snelheid of werkelijke snelheid?
De eis van 30 Mbit downloadsnelheid gaat om de technische snelheid. Het kan zijn dat uw internetverbinding deze snelheid wel degelijk kan leveren, maar dat u in werkelijkheid minder snel internet heeft. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat u zelf een abonnement met een lagere internetsnelheid heeft afgesloten of dat uw dienstenaanbieder de snelheid beperkt door een minder snel modem. Dat is de reden dat een test op locatie nog noodzakelijk is om de technische snelheid te meten.

Adressen waar een aansluiting van Ziggo aanwezig is zijn altijd grijs
De techniek die Ziggo op het coaxnetwerk gebruikt zorgt ervoor dat de technisch haalbare snelheid altijd boven de 30 mbps ligt. Op dit moment zijn adressen waarop internet via Ziggo leverbaar is daardoor altijd grijs. Deze adressen kunnen niet door het meldpunt bennietgrijs.nl in behandeling genomen worden.

Light Black Ii Ao4537 Khaki 300 Vapormax nieuwe Cargo Dames Air schoenen Nike XwqTIxZ8paarse jurk Donkerblauwe en Kaftan Jilbab één stuk Abaya 5TqT4FH