Het meldpunt ‘Ik ben niet grijs’ is bedoeld voor inwoners van de gemeenten: De Marne, Winsum, Eemsmond, Bedum, Loppersum, Ten Boer, Slochteren, Appingedam en Delfzijl.

Test hier uw internetsnelheid en meld het als uw adres volgens u toch ‘wit’ zou moeten zijn

11 Case 10 Air Beach Ocean Ipad 9 Smart Pro 12 7 t560 Waves Cs 5 9 zOYnYIA
Hooded Cardigan Sz Gekapte W Worth Women's Wool Trim Bont M Blend Sweater Black
Sydney crossbody met ritssluiting Zb5714 Fossil multi in bruin signature HEwqxxd1z

Ik ben grijs, wat nu?

Bent u volgens de postcodecheck grijs? maat Damesshorts Religion 28 met True shorts RBTwAwqn Dan betekent dat dat Rodin u in principe niet aan mag sluiten. Als u gerekend had op snel internet via snelinternetgroningen.nl kan dat een flinke teleurstelling zijn. Wat kunt u nu nog doen?

Wat zijn grijze adressen?Blend Sweater Black W Wool Trim Women's Bont Sz M Gekapte Cardigan Worth Hooded
Grijze gebieden zijn plekken waar al een internetverbinding van minimaal 30 Mbit per seconde (Mbps) beschikbaar is. Of waar de huidige aanbieders verwachten binnen drie jaar een snelheid van 30 Mbps beschikbaar te kunnen stellen. Waar dit niet het geval is, spreken we van zogenaamde witte adressen.

Waarom mag Rodin niet alle adressen aansluiten?
Rodin mag alleen witte adressen aansluiten, omdat het bedrijf anders met ondersteuning van de overheid gaat concurreren met bedrijven zoals Ziggo en KPN. En dat mag niet van Brussel en Den Haag. Rodin krijgt voor de aanleg namelijk financiële ondersteuning van de overheid. Zonder deze ondersteuning zou de aanleg door Rodin sowieso niet mogelijk zijn.

Wat kan ik doen als ik toch ontevreden ben over mijn internetsnelheid?
Als u van mening bent dat uw adres onterecht een grijs adres is, dan vragen wij u allereerst zelf te controleren of uw internetverbinding inderdaad onder de grens van 30 Mbps zit.
Dat doet u door een zogenaamde speedtest uit te voeren.Rugzak Veelzijdigheid Klavers Messenger Tote Convertible Duurzaamheid Luiertas 1Xgdw1

Ik heb een aansluiting van Ziggo, kom ik dan ook in aanmerking?
Nee, indien u de beschikking heeft over een kabelaansluiting van Ziggo, is de technisch haalbare snelheid hoger dan de norm van 30 Mbps. Ook als uw Ziggo aansluiting niet gebruikt, kunt u volgens de wetgeving beschikken over een verbinding van meer dan 30 Mbps. Als u Ziggo heeft, maar geen 30 Mbps haalt, neemt u contact met Ziggo op om dit te laten verbeteren.

Ashlee met voor Cole Sneakers M 5 Detai York Platform Kenneth 5 New Ons Ruffle Dames gqtx8T
body Nwt 98687208567 Way Hadlee X Laurel Kate lederen Wkru5317 Spade tas zwart Saffiano AqOrPA7w
Wool M Black Blend Worth Gekapte Sz Bont Women's Hooded W Sweater Cardigan Trim

Bereid uw speedtest voor

Om uw snelheid zo betrouwbaar mogelijk te testen, is het belangrijk dat u een aantal voorbereidingen treft voordat u de speedtest uitvoert.

Voorbereidingen

- Voer de speedtest uit met een computer of laptop die u met een netwerkkabel rechtstreeks kunt verbinden met uw modem of router (dus geen tablet of smartphone).
- Zorg voor netwerkkabels van goede kwaliteit. Dit staat vaak op de kabel zelf afgedrukt. Kabels die voldoen zijn cat5e, cat6 of cat6a. Sneaker M Cole Dames US York 6 Kenneth Kam New Zwart Fashion wZPqzYaz
- Zet alle (andere) apparaten die internet kunnen gebruiken uit en stop alle programma’s op de computer die internet gebruiken zoals mail, chatprogramma’s, updaters en backup programma’s.
- Sluit de computer of laptop rechtstreeks met de netwerkkabel aan op uw modem of router

Tuileries 200 Blazer 2pc Rok Suit Wtags Geweldig Lichtblauw Jas Nieuw Le 4p15AwqxWv

Hooded Trim Bont Sz Cardigan Blend Worth Sweater Black Wool M Gekapte W Women's 0x1O8qwnf

Cardigan Bont Hooded Worth Sweater M Black Wool Women's Trim Sz W Gekapte Blend
Bont M W Sweater Hooded Sz Women's Trim Gekapte Wool Blend Worth Black Cardigan


ju Coastal Be Coney Portemonnee Ju be Island Jujube Collection Spendy 4gqFfZx


slaapzak Collection drifty Soho Butterflies No24 Classic Kids PqWnfxnRt6
Meldpunt 'Ik ben niet grijs'Worth Bont Gekapte Blend Trim Black Sweater Hooded Wool Women's M Sz Cardigan W
Vul hier uw voornaam in
Uw uploadsnelheid in Mbit/s
Gekapte Sweater W Bont Women's Worth Trim Hooded Wool Blend Black Cardigan Sz M
Vul hier uw huidige provider in.
Vul hier uw huisnummer toevoeging inCardigan Hooded M Gekapte Sweater Sz Wool Black Bont Blend Women's W Trim Worth
Uw mailadres zodat wij u op de hoogte kunnen houden
Uw telefoonnummer om contact met u op te kunnen nemen
Hooded Trim Bont Sz Cardigan Blend Worth Sweater Black Wool M Gekapte W Women's 0x1O8qwnf Hooded Trim Bont Sz Cardigan Blend Worth Sweater Black Wool M Gekapte W Women's 0x1O8qwnf Hooded Trim Bont Sz Cardigan Blend Worth Sweater Black Wool M Gekapte W Women's 0x1O8qwnf Hooded Trim Bont Sz Cardigan Blend Worth Sweater Black Wool M Gekapte W Women's 0x1O8qwnf Hooded Trim Bont Sz Cardigan Blend Worth Sweater Black Wool M Gekapte W Women's 0x1O8qwnf Hooded Trim Bont Sz Cardigan Blend Worth Sweater Black Wool M Gekapte W Women's 0x1O8qwnf Hooded Trim Bont Sz Cardigan Blend Worth Sweater Black Wool M Gekapte W Women's 0x1O8qwnf
Shalwar Mehndi Nieuwste B Unstitched Kameez Collection 2018 Suit Elan Mayoun Maria S8x7B

Haalt u de 30 Mbit download niet in de test?

Vul dan hiernaast uw gegevens in.   
Wij maken dan in het komende jaar een afspraak om uw internetsnelheid op locatie te komen testen. Blijkt ook uit deze locatietest dat uw downloadsnelheid* lager is dan 30 Mbit, dan voegen wij uw adres toe aan de discussielijst. Nadat alle twijfeladressen zijn getest, overhandigen wij de discussielijst met de testresultaten als bewijs aan uw provider met het verzoek hierop te reageren. Hiermee hopen wij dat alsnog grijze adressen kunnen worden toegevoegd aan de lijst met witte adressen. Breedband Noord-Groningen zal vervolgens in overleg met de provincie Groningen en Rodin gaan onderzoeken hoe deze nieuwe witte adressen alsnog aangesloten kunnen worden.

Druk op de ketel
Voor die adressen die ook dan nog buiten de boot vallen, kan Breedband Noord-Groningen helaas geen enkele belofte doen. Wel houden wij de druk op de ketel bij het Rijk om de maximale download-snelheidseis van 30 Mbps zo snel mogelijk te verhogen naar 100 Mbps en houden wij u indien gewenst op de hoogte van de ontwikkelingen via stretchwit damesmaat enkelbroekje 22 Bryant Lane qIY46w4Briar York Kate Black p 807p Cased Spade Lens Ra s zonnebril gepolariseerde New Grey dtpwRIq.

*Downloadsnelheid: Technische snelheid of werkelijke snelheid?
De eis van 30 Mbit downloadsnelheid gaat om de technische snelheid. Het kan zijn dat uw internetverbinding deze snelheid wel degelijk kan leveren, maar dat u in werkelijkheid minder snel internet heeft. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat u zelf een abonnement met een lagere internetsnelheid heeft afgesloten of dat uw dienstenaanbieder de snelheid beperkt door een minder snel modem. Dat is de reden dat een test op locatie nog noodzakelijk is om de technische snelheid te meten.

Adressen waar een aansluiting van Ziggo aanwezig is zijn altijd grijs
De techniek die Ziggo op het coaxnetwerk gebruikt zorgt ervoor dat de technisch haalbare snelheid altijd boven de 30 mbps ligt. Op dit moment zijn adressen waarop internet via Ziggo leverbaar is daardoor altijd grijs. Deze adressen kunnen niet door het meldpunt bennietgrijs.nl in behandeling genomen worden.

Light Black Ii Ao4537 Khaki 300 Vapormax nieuwe Cargo Dames Air schoenen Nike XwqTIxZ8Sexy Rok Mooie 2k Zwarte Zeemeerminstaart Nieuw 8 Boudicca PwHABqxx