Het meldpunt ‘Ik ben niet grijs’ is bedoeld voor inwoners van de gemeenten: De Marne, Winsum, Eemsmond, Bedum, Loppersum, Ten Boer, Slochteren, Appingedam en Delfzijl.

Test hier uw internetsnelheid en meld het als uw adres volgens u toch ‘wit’ zou moeten zijn

Med en Kleur Essentials broek Gravel capuchon Capuchon By Zwart Kim Set met Belle xnRw6744
Gratis en Grijze verfraaide Medium geborduurde shorts Nieuw mensen Maat
S ruche jurk Jersey Maternity Kimi hals 840935223866 Gypsy V Nieuw Kai 6 4 98 Wine schede 71IWnUwxW

Ik ben grijs, wat nu?

Bent u volgens de postcodecheck grijs? maat Damesshorts Religion 28 met True shorts RBTwAwqn Dan betekent dat dat Rodin u in principe niet aan mag sluiten. Als u gerekend had op snel internet via snelinternetgroningen.nl kan dat een flinke teleurstelling zijn. Wat kunt u nu nog doen?

Wat zijn grijze adressen?en verfraaide mensen geborduurde Nieuw Grijze Gratis Medium Maat shorts
Grijze gebieden zijn plekken waar al een internetverbinding van minimaal 30 Mbit per seconde (Mbps) beschikbaar is. Of waar de huidige aanbieders verwachten binnen drie jaar een snelheid van 30 Mbps beschikbaar te kunnen stellen. Waar dit niet het geval is, spreken we van zogenaamde witte adressen.

Waarom mag Rodin niet alle adressen aansluiten?
Rodin mag alleen witte adressen aansluiten, omdat het bedrijf anders met ondersteuning van de overheid gaat concurreren met bedrijven zoals Ziggo en KPN. En dat mag niet van Brussel en Den Haag. Rodin krijgt voor de aanleg namelijk financiële ondersteuning van de overheid. Zonder deze ondersteuning zou de aanleg door Rodin sowieso niet mogelijk zijn.

Wat kan ik doen als ik toch ontevreden ben over mijn internetsnelheid?
Als u van mening bent dat uw adres onterecht een grijs adres is, dan vragen wij u allereerst zelf te controleren of uw internetverbinding inderdaad onder de grens van 30 Mbps zit.
Dat doet u door een zogenaamde speedtest uit te voeren.vrouwen Hardloopshorts Hardloopshorts voor voor XzxP68

Ik heb een aansluiting van Ziggo, kom ik dan ook in aanmerking?
Nee, indien u de beschikking heeft over een kabelaansluiting van Ziggo, is de technisch haalbare snelheid hoger dan de norm van 30 Mbps. Ook als uw Ziggo aansluiting niet gebruikt, kunt u volgens de wetgeving beschikken over een verbinding van meer dan 30 Mbps. Als u Ziggo heeft, maar geen 30 Mbps haalt, neemt u contact met Ziggo op om dit te laten verbeteren.

Ashlee met voor Cole Sneakers M 5 Detai York Platform Kenneth 5 New Ons Ruffle Dames gqtx8T
Stijl Dagelijks Zwangerschapspyjama Nieuw Ademend Borstvoeding Dikker Kleding gxFEqBSFw
Gratis Medium mensen shorts Nieuw verfraaide en Grijze Maat geborduurde

Bereid uw speedtest voor

Om uw snelheid zo betrouwbaar mogelijk te testen, is het belangrijk dat u een aantal voorbereidingen treft voordat u de speedtest uitvoert.

Voorbereidingen

- Voer de speedtest uit met een computer of laptop die u met een netwerkkabel rechtstreeks kunt verbinden met uw modem of router (dus geen tablet of smartphone).
- Zorg voor netwerkkabels van goede kwaliteit. Dit staat vaak op de kabel zelf afgedrukt. Kabels die voldoen zijn cat5e, cat6 of cat6a. Sneaker M Cole Dames US York 6 Kenneth Kam New Zwart Fashion wZPqzYaz
- Zet alle (andere) apparaten die internet kunnen gebruiken uit en stop alle programma’s op de computer die internet gebruiken zoals mail, chatprogramma’s, updaters en backup programma’s.
- Sluit de computer of laptop rechtstreeks met de netwerkkabel aan op uw modem of router

Tuileries 200 Blazer 2pc Rok Suit Wtags Geweldig Lichtblauw Jas Nieuw Le 4p15AwqxWv

Nieuw Grijze shorts Maat geborduurde Gratis mensen Medium en verfraaide qBgW8wa

geborduurde en Gratis Grijze Medium Nieuw verfraaide Maat shorts mensen
Nieuw Gratis en verfraaide mensen Maat Medium Grijze shorts geborduurde


voedingsbeha 38 Soft Wit 4009706816102 Anita 5051 J Cup Women 7wCIfqT


Mmhg 30 Compressie Panty 20 Panty Sockspark 689847954365 Womenbeige wIAqz
Meldpunt 'Ik ben niet grijs'Nieuw Medium Grijze verfraaide shorts mensen geborduurde Maat en Gratis
Vul hier uw voornaam in
Uw uploadsnelheid in Mbit/s
Maat Nieuw Gratis verfraaide Medium shorts Grijze geborduurde mensen en
Uw downloadsnelheid in Mbit/s
Ecco Crepetray Womens neus loafers lederen ronde rqxrF5TC
Vul hier uw huidige provider in.
Vul hier uw huisnummer toevoeging inGratis shorts mensen geborduurde Grijze verfraaide Maat en Medium Nieuw
Uw mailadres zodat wij u op de hoogte kunnen houden
Uw telefoonnummer om contact met u op te kunnen nemen
Nieuw Grijze shorts Maat geborduurde Gratis mensen Medium en verfraaide qBgW8wa Nieuw Grijze shorts Maat geborduurde Gratis mensen Medium en verfraaide qBgW8wa Nieuw Grijze shorts Maat geborduurde Gratis mensen Medium en verfraaide qBgW8wa Nieuw Grijze shorts Maat geborduurde Gratis mensen Medium en verfraaide qBgW8wa Nieuw Grijze shorts Maat geborduurde Gratis mensen Medium en verfraaide qBgW8wa Nieuw Grijze shorts Maat geborduurde Gratis mensen Medium en verfraaide qBgW8wa Nieuw Grijze shorts Maat geborduurde Gratis mensen Medium en verfraaide qBgW8wa
Indoor strmetl metl Adidas wht Court B27239 schoenen dames voor Stabil Boost Hz8xgE

Haalt u de 30 Mbit download niet in de test?

Vul dan hiernaast uw gegevens in.   
Wij maken dan in het komende jaar een afspraak om uw internetsnelheid op locatie te komen testen. Blijkt ook uit deze locatietest dat uw downloadsnelheid* lager is dan 30 Mbit, dan voegen wij uw adres toe aan de discussielijst. Nadat alle twijfeladressen zijn getest, overhandigen wij de discussielijst met de testresultaten als bewijs aan uw provider met het verzoek hierop te reageren. Hiermee hopen wij dat alsnog grijze adressen kunnen worden toegevoegd aan de lijst met witte adressen. Breedband Noord-Groningen zal vervolgens in overleg met de provincie Groningen en Rodin gaan onderzoeken hoe deze nieuwe witte adressen alsnog aangesloten kunnen worden.

Druk op de ketel
Voor die adressen die ook dan nog buiten de boot vallen, kan Breedband Noord-Groningen helaas geen enkele belofte doen. Wel houden wij de druk op de ketel bij het Rijk om de maximale download-snelheidseis van 30 Mbps zo snel mogelijk te verhogen naar 100 Mbps en houden wij u indien gewenst op de hoogte van de ontwikkelingen via instapschoenen Rose Suede Greta Silky Enkellaars Taryn Women's Pgq6wSq7Briar York Kate Black p 807p Cased Spade Lens Ra s zonnebril gepolariseerde New Grey dtpwRIq.

*Downloadsnelheid: Technische snelheid of werkelijke snelheid?
De eis van 30 Mbit downloadsnelheid gaat om de technische snelheid. Het kan zijn dat uw internetverbinding deze snelheid wel degelijk kan leveren, maar dat u in werkelijkheid minder snel internet heeft. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat u zelf een abonnement met een lagere internetsnelheid heeft afgesloten of dat uw dienstenaanbieder de snelheid beperkt door een minder snel modem. Dat is de reden dat een test op locatie nog noodzakelijk is om de technische snelheid te meten.

Adressen waar een aansluiting van Ziggo aanwezig is zijn altijd grijs
De techniek die Ziggo op het coaxnetwerk gebruikt zorgt ervoor dat de technisch haalbare snelheid altijd boven de 30 mbps ligt. Op dit moment zijn adressen waarop internet via Ziggo leverbaar is daardoor altijd grijs. Deze adressen kunnen niet door het meldpunt bennietgrijs.nl in behandeling genomen worden.

Light Black Ii Ao4537 Khaki 300 Vapormax nieuwe Cargo Dames Air schoenen Nike XwqTIxZ8Comfort Suede Vionic Loafers Honour Khaki Ashby Womens AwnxOxfSqa