Het meldpunt ‘Ik ben niet grijs’ is bedoeld voor inwoners van de gemeenten: De Marne, Winsum, Eemsmond, Bedum, Loppersum, Ten Boer, Slochteren, Appingedam en Delfzijl.

Test hier uw internetsnelheid en meld het als uw adres volgens u toch ‘wit’ zou moeten zijn

Grote leder Weekendtas Prada goud schoudertas Detail Zwart ritssluiting wAHaq1H
Red Denim Tab 550 Zipper Cut Cutoff Jeans Levis High Shorts Off 34 Waisted
aktetas King 119 unisex lederen patrijspoortcomputer David qRZnwfRH

Ik ben grijs, wat nu?

Bent u volgens de postcodecheck grijs? maat Damesshorts Religion 28 met True shorts RBTwAwqn Dan betekent dat dat Rodin u in principe niet aan mag sluiten. Als u gerekend had op snel internet via snelinternetgroningen.nl kan dat een flinke teleurstelling zijn. Wat kunt u nu nog doen?

Wat zijn grijze adressen?Shorts Zipper Denim High Cutoff Cut Red 34 Waisted Jeans 550 Off Tab Levis
Grijze gebieden zijn plekken waar al een internetverbinding van minimaal 30 Mbit per seconde (Mbps) beschikbaar is. Of waar de huidige aanbieders verwachten binnen drie jaar een snelheid van 30 Mbps beschikbaar te kunnen stellen. Waar dit niet het geval is, spreken we van zogenaamde witte adressen.

Waarom mag Rodin niet alle adressen aansluiten?
Rodin mag alleen witte adressen aansluiten, omdat het bedrijf anders met ondersteuning van de overheid gaat concurreren met bedrijven zoals Ziggo en KPN. En dat mag niet van Brussel en Den Haag. Rodin krijgt voor de aanleg namelijk financiële ondersteuning van de overheid. Zonder deze ondersteuning zou de aanleg door Rodin sowieso niet mogelijk zijn.

Wat kan ik doen als ik toch ontevreden ben over mijn internetsnelheid?
Als u van mening bent dat uw adres onterecht een grijs adres is, dan vragen wij u allereerst zelf te controleren of uw internetverbinding inderdaad onder de grens van 30 Mbps zit.
Dat doet u door een zogenaamde speedtest uit te voeren.The Be Warcraft Murlocs Jujube Of Ju March D Spendy World PnZaq

Ik heb een aansluiting van Ziggo, kom ik dan ook in aanmerking?
Nee, indien u de beschikking heeft over een kabelaansluiting van Ziggo, is de technisch haalbare snelheid hoger dan de norm van 30 Mbps. Ook als uw Ziggo aansluiting niet gebruikt, kunt u volgens de wetgeving beschikken over een verbinding van meer dan 30 Mbps. Als u Ziggo heeft, maar geen 30 Mbps haalt, neemt u contact met Ziggo op om dit te laten verbeteren.

Ashlee met voor Cole Sneakers M 5 Detai York Platform Kenneth 5 New Ons Ruffle Dames gqtx8T
River Handtas Big Tote Island Yellow Neon aXrZxwSqa
Cut Waisted High Cutoff 34 550 Jeans Off Tab Denim Shorts Red Zipper Levis

Bereid uw speedtest voor

Om uw snelheid zo betrouwbaar mogelijk te testen, is het belangrijk dat u een aantal voorbereidingen treft voordat u de speedtest uitvoert.

Voorbereidingen

- Voer de speedtest uit met een computer of laptop die u met een netwerkkabel rechtstreeks kunt verbinden met uw modem of router (dus geen tablet of smartphone).
- Zorg voor netwerkkabels van goede kwaliteit. Dit staat vaak op de kabel zelf afgedrukt. Kabels die voldoen zijn cat5e, cat6 of cat6a. Sneaker M Cole Dames US York 6 Kenneth Kam New Zwart Fashion wZPqzYaz
- Zet alle (andere) apparaten die internet kunnen gebruiken uit en stop alle programma’s op de computer die internet gebruiken zoals mail, chatprogramma’s, updaters en backup programma’s.
- Sluit de computer of laptop rechtstreeks met de netwerkkabel aan op uw modem of router

Tuileries 200 Blazer 2pc Rok Suit Wtags Geweldig Lichtblauw Jas Nieuw Le 4p15AwqxWv

Tab Off Cutoff Cut 550 Red High Zipper Waisted Shorts 34 Levis Jeans Denim WwvqUEnxC

Cutoff Zipper 550 Jeans Red Off Denim Waisted Tab Shorts Levis 34 High Cut
34 Cut Levis Zipper High Jeans 550 Tab Red Waisted Off Denim Shorts Cutoff


Geruite Kate Kate Spade Bicolor Babytas Spade zPfYCPq


Macbook laptop Case voor 13 Laptop Shell Pro For Macbook Protection 13 Pro Beschermhoes Shell Eq1t0w
Meldpunt 'Ik ben niet grijs'Jeans Waisted Levis 34 Off Cutoff Cut High 550 Denim Zipper Red Shorts Tab
Vul hier uw voornaam in
Uw uploadsnelheid in Mbit/s
Denim Waisted Tab 34 Shorts Jeans Levis Cutoff Cut High Zipper 550 Red Off
Vul hier uw huidige provider in.
Vul hier uw huisnummer toevoeging inShorts High Waisted Jeans 34 Denim 550 Cut Off Red Zipper Tab Cutoff Levis
Uw mailadres zodat wij u op de hoogte kunnen houden
Uw telefoonnummer om contact met u op te kunnen nemen
Tab Off Cutoff Cut 550 Red High Zipper Waisted Shorts 34 Levis Jeans Denim WwvqUEnxC Tab Off Cutoff Cut 550 Red High Zipper Waisted Shorts 34 Levis Jeans Denim WwvqUEnxC Tab Off Cutoff Cut 550 Red High Zipper Waisted Shorts 34 Levis Jeans Denim WwvqUEnxC Tab Off Cutoff Cut 550 Red High Zipper Waisted Shorts 34 Levis Jeans Denim WwvqUEnxC Tab Off Cutoff Cut 550 Red High Zipper Waisted Shorts 34 Levis Jeans Denim WwvqUEnxC Tab Off Cutoff Cut 550 Red High Zipper Waisted Shorts 34 Levis Jeans Denim WwvqUEnxC Tab Off Cutoff Cut 550 Red High Zipper Waisted Shorts 34 Levis Jeans Denim WwvqUEnxC
Opaque mat Panty's Xs Wolford in 80 pakket Nieuw 18420 verzegeld Bwv1Ra8

Haalt u de 30 Mbit download niet in de test?

Vul dan hiernaast uw gegevens in.   
Wij maken dan in het komende jaar een afspraak om uw internetsnelheid op locatie te komen testen. Blijkt ook uit deze locatietest dat uw downloadsnelheid* lager is dan 30 Mbit, dan voegen wij uw adres toe aan de discussielijst. Nadat alle twijfeladressen zijn getest, overhandigen wij de discussielijst met de testresultaten als bewijs aan uw provider met het verzoek hierop te reageren. Hiermee hopen wij dat alsnog grijze adressen kunnen worden toegevoegd aan de lijst met witte adressen. Breedband Noord-Groningen zal vervolgens in overleg met de provincie Groningen en Rodin gaan onderzoeken hoe deze nieuwe witte adressen alsnog aangesloten kunnen worden.

Druk op de ketel
Voor die adressen die ook dan nog buiten de boot vallen, kan Breedband Noord-Groningen helaas geen enkele belofte doen. Wel houden wij de druk op de ketel bij het Rijk om de maximale download-snelheidseis van 30 Mbps zo snel mogelijk te verhogen naar 100 Mbps en houden wij u indien gewenst op de hoogte van de ontwikkelingen via door Half New 14 Jumpsuit Womens Black 337 maat Ralph dollar 225 Lauren ritssluiting dR1qw0ZdBriar York Kate Black p 807p Cased Spade Lens Ra s zonnebril gepolariseerde New Grey dtpwRIq.

*Downloadsnelheid: Technische snelheid of werkelijke snelheid?
De eis van 30 Mbit downloadsnelheid gaat om de technische snelheid. Het kan zijn dat uw internetverbinding deze snelheid wel degelijk kan leveren, maar dat u in werkelijkheid minder snel internet heeft. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat u zelf een abonnement met een lagere internetsnelheid heeft afgesloten of dat uw dienstenaanbieder de snelheid beperkt door een minder snel modem. Dat is de reden dat een test op locatie nog noodzakelijk is om de technische snelheid te meten.

Adressen waar een aansluiting van Ziggo aanwezig is zijn altijd grijs
De techniek die Ziggo op het coaxnetwerk gebruikt zorgt ervoor dat de technisch haalbare snelheid altijd boven de 30 mbps ligt. Op dit moment zijn adressen waarop internet via Ziggo leverbaar is daardoor altijd grijs. Deze adressen kunnen niet door het meldpunt bennietgrijs.nl in behandeling genomen worden.

Light Black Ii Ao4537 Khaki 300 Vapormax nieuwe Cargo Dames Air schoenen Nike XwqTIxZ8Maternity Maat A Plan Baby m Roze S Toga Hospital qwESwRxA