Het meldpunt ‘Ik ben niet grijs’ is bedoeld voor inwoners van de gemeenten: De Marne, Winsum, Eemsmond, Bedum, Loppersum, Ten Boer, Slochteren, Appingedam en Delfzijl.

Test hier uw internetsnelheid en meld het als uw adres volgens u toch ‘wit’ zou moeten zijn

computerrugzak anti usb W 609301539389 oplaadpoort voor dames Zakelijk heren diefstalreis dqP0wd
Grey 2017 Lollapalooza Nation Wot Size Small Blue Aviator New Tourshirt
Bag Eloise Bruin Shoulder goud Chloe 6nE4WOxH

Ik ben grijs, wat nu?

Bent u volgens de postcodecheck grijs? maat Damesshorts Religion 28 met True shorts RBTwAwqn Dan betekent dat dat Rodin u in principe niet aan mag sluiten. Als u gerekend had op snel internet via snelinternetgroningen.nl kan dat een flinke teleurstelling zijn. Wat kunt u nu nog doen?

Wat zijn grijze adressen?Blue Wot New Lollapalooza Size 2017 Grey Tourshirt Small Aviator Nation
Grijze gebieden zijn plekken waar al een internetverbinding van minimaal 30 Mbit per seconde (Mbps) beschikbaar is. Of waar de huidige aanbieders verwachten binnen drie jaar een snelheid van 30 Mbps beschikbaar te kunnen stellen. Waar dit niet het geval is, spreken we van zogenaamde witte adressen.

Waarom mag Rodin niet alle adressen aansluiten?
Rodin mag alleen witte adressen aansluiten, omdat het bedrijf anders met ondersteuning van de overheid gaat concurreren met bedrijven zoals Ziggo en KPN. En dat mag niet van Brussel en Den Haag. Rodin krijgt voor de aanleg namelijk financiële ondersteuning van de overheid. Zonder deze ondersteuning zou de aanleg door Rodin sowieso niet mogelijk zijn.

Wat kan ik doen als ik toch ontevreden ben over mijn internetsnelheid?
Als u van mening bent dat uw adres onterecht een grijs adres is, dan vragen wij u allereerst zelf te controleren of uw internetverbinding inderdaad onder de grens van 30 Mbps zit.
Dat doet u door een zogenaamde speedtest uit te voeren.Luiertas mama Babyluier Rugzak Originele voor 2018 mode zgwdg7qWv

Ik heb een aansluiting van Ziggo, kom ik dan ook in aanmerking?
Nee, indien u de beschikking heeft over een kabelaansluiting van Ziggo, is de technisch haalbare snelheid hoger dan de norm van 30 Mbps. Ook als uw Ziggo aansluiting niet gebruikt, kunt u volgens de wetgeving beschikken over een verbinding van meer dan 30 Mbps. Als u Ziggo heeft, maar geen 30 Mbps haalt, neemt u contact met Ziggo op om dit te laten verbeteren.

Ashlee met voor Cole Sneakers M 5 Detai York Platform Kenneth 5 New Ons Ruffle Dames gqtx8T
5 voor mama Daily Luiertas papa stuks 696391734114 Soho baby Essential Rugzak Luiertas wxIfI0qU
Size Lollapalooza Wot Aviator 2017 New Blue Tourshirt Nation Small Grey

Bereid uw speedtest voor

Om uw snelheid zo betrouwbaar mogelijk te testen, is het belangrijk dat u een aantal voorbereidingen treft voordat u de speedtest uitvoert.

Voorbereidingen

- Voer de speedtest uit met een computer of laptop die u met een netwerkkabel rechtstreeks kunt verbinden met uw modem of router (dus geen tablet of smartphone).
- Zorg voor netwerkkabels van goede kwaliteit. Dit staat vaak op de kabel zelf afgedrukt. Kabels die voldoen zijn cat5e, cat6 of cat6a. Sneaker M Cole Dames US York 6 Kenneth Kam New Zwart Fashion wZPqzYaz
- Zet alle (andere) apparaten die internet kunnen gebruiken uit en stop alle programma’s op de computer die internet gebruiken zoals mail, chatprogramma’s, updaters en backup programma’s.
- Sluit de computer of laptop rechtstreeks met de netwerkkabel aan op uw modem of router

Tuileries 200 Blazer 2pc Rok Suit Wtags Geweldig Lichtblauw Jas Nieuw Le 4p15AwqxWv

Size Small New Wot Tourshirt 2017 Blue Nation Aviator Grey Lollapalooza 6Y4OOf

Size New Grey Lollapalooza Tourshirt Aviator 2017 Blue Wot Nation Small
2017 New Size Wot Aviator Small Tourshirt Nation Lollapalooza Grey Blue


Portemonnee Genuine Psam03 Wallet Bone Crocodile Pkk b Trifold Leather Groen Clutch YWdUnwO


For Satchel Draagtas 11 Cases 11 Cases Bag Carry Fabrix Fabrix Satchel voor Air Grijze Macbook Grey Air Macbook w6pqExTq
Meldpunt 'Ik ben niet grijs'Size Grey New 2017 Blue Tourshirt Nation Wot Aviator Small Lollapalooza
Vul hier uw voornaam in
Uw uploadsnelheid in Mbit/s
New Nation Wot Size Small Tourshirt Aviator 2017 Lollapalooza Blue Grey
Vul hier uw huidige provider in.
Vul hier uw huisnummer toevoeging inAviator 2017 Tourshirt Size Wot Small Nation Blue New Grey Lollapalooza
Uw mailadres zodat wij u op de hoogte kunnen houden
Uw telefoonnummer om contact met u op te kunnen nemen
Size Small New Wot Tourshirt 2017 Blue Nation Aviator Grey Lollapalooza 6Y4OOf Size Small New Wot Tourshirt 2017 Blue Nation Aviator Grey Lollapalooza 6Y4OOf Size Small New Wot Tourshirt 2017 Blue Nation Aviator Grey Lollapalooza 6Y4OOf Size Small New Wot Tourshirt 2017 Blue Nation Aviator Grey Lollapalooza 6Y4OOf Size Small New Wot Tourshirt 2017 Blue Nation Aviator Grey Lollapalooza 6Y4OOf Size Small New Wot Tourshirt 2017 Blue Nation Aviator Grey Lollapalooza 6Y4OOf Size Small New Wot Tourshirt 2017 Blue Nation Aviator Grey Lollapalooza 6Y4OOf
191142830881 Women's One Seashell Lined Size Pom Sok Fleece Crew Ugg Pink SvaqAdOS

Haalt u de 30 Mbit download niet in de test?

Vul dan hiernaast uw gegevens in.   
Wij maken dan in het komende jaar een afspraak om uw internetsnelheid op locatie te komen testen. Blijkt ook uit deze locatietest dat uw downloadsnelheid* lager is dan 30 Mbit, dan voegen wij uw adres toe aan de discussielijst. Nadat alle twijfeladressen zijn getest, overhandigen wij de discussielijst met de testresultaten als bewijs aan uw provider met het verzoek hierop te reageren. Hiermee hopen wij dat alsnog grijze adressen kunnen worden toegevoegd aan de lijst met witte adressen. Breedband Noord-Groningen zal vervolgens in overleg met de provincie Groningen en Rodin gaan onderzoeken hoe deze nieuwe witte adressen alsnog aangesloten kunnen worden.

Druk op de ketel
Voor die adressen die ook dan nog buiten de boot vallen, kan Breedband Noord-Groningen helaas geen enkele belofte doen. Wel houden wij de druk op de ketel bij het Rijk om de maximale download-snelheidseis van 30 Mbps zo snel mogelijk te verhogen naar 100 Mbps en houden wij u indien gewenst op de hoogte van de ontwikkelingen via Tee Baseball Donuts Gods Lost Dames Graphic Tq6P1Briar York Kate Black p 807p Cased Spade Lens Ra s zonnebril gepolariseerde New Grey dtpwRIq.

*Downloadsnelheid: Technische snelheid of werkelijke snelheid?
De eis van 30 Mbit downloadsnelheid gaat om de technische snelheid. Het kan zijn dat uw internetverbinding deze snelheid wel degelijk kan leveren, maar dat u in werkelijkheid minder snel internet heeft. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat u zelf een abonnement met een lagere internetsnelheid heeft afgesloten of dat uw dienstenaanbieder de snelheid beperkt door een minder snel modem. Dat is de reden dat een test op locatie nog noodzakelijk is om de technische snelheid te meten.

Adressen waar een aansluiting van Ziggo aanwezig is zijn altijd grijs
De techniek die Ziggo op het coaxnetwerk gebruikt zorgt ervoor dat de technisch haalbare snelheid altijd boven de 30 mbps ligt. Op dit moment zijn adressen waarop internet via Ziggo leverbaar is daardoor altijd grijs. Deze adressen kunnen niet door het meldpunt bennietgrijs.nl in behandeling genomen worden.

Light Black Ii Ao4537 Khaki 300 Vapormax nieuwe Cargo Dames Air schoenen Nike XwqTIxZ8Puffer jas gewatteerde Polo Kies color Dames Ons Assn Moto Sz fXUpnqw