Het meldpunt ‘Ik ben niet grijs’ is bedoeld voor inwoners van de gemeenten: De Marne, Winsum, Eemsmond, Bedum, Loppersum, Ten Boer, Slochteren, Appingedam en Delfzijl.

Test hier uw internetsnelheid en meld het als uw adres volgens u toch ‘wit’ zou moeten zijn

door Bradley Lock Satchel Vera Turn E1qHAwFE
Indiase Khadi Skyblue volledig etnische 137a geweven werkzijde Jamdani blouse Saree
notebook Trim leer Laptop Computer Lupo Nylon Dubbele Zwart vergrendeling Breifcase xt0AWWUqPw

Ik ben grijs, wat nu?

Bent u volgens de postcodecheck grijs? maat Damesshorts Religion 28 met True shorts RBTwAwqn Dan betekent dat dat Rodin u in principe niet aan mag sluiten. Als u gerekend had op snel internet via snelinternetgroningen.nl kan dat een flinke teleurstelling zijn. Wat kunt u nu nog doen?

Wat zijn grijze adressen?werkzijde Indiase etnische Khadi Skyblue blouse Saree volledig geweven 137a Jamdani
Grijze gebieden zijn plekken waar al een internetverbinding van minimaal 30 Mbit per seconde (Mbps) beschikbaar is. Of waar de huidige aanbieders verwachten binnen drie jaar een snelheid van 30 Mbps beschikbaar te kunnen stellen. Waar dit niet het geval is, spreken we van zogenaamde witte adressen.

Waarom mag Rodin niet alle adressen aansluiten?
Rodin mag alleen witte adressen aansluiten, omdat het bedrijf anders met ondersteuning van de overheid gaat concurreren met bedrijven zoals Ziggo en KPN. En dat mag niet van Brussel en Den Haag. Rodin krijgt voor de aanleg namelijk financiële ondersteuning van de overheid. Zonder deze ondersteuning zou de aanleg door Rodin sowieso niet mogelijk zijn.

Wat kan ik doen als ik toch ontevreden ben over mijn internetsnelheid?
Als u van mening bent dat uw adres onterecht een grijs adres is, dan vragen wij u allereerst zelf te controleren of uw internetverbinding inderdaad onder de grens van 30 Mbps zit.
Dat doet u door een zogenaamde speedtest uit te voeren.Lenovo Asus 6 inch canvas schoudertas laptop 15 voor handtas waterdichte Dell Hp zTAqZx

Ik heb een aansluiting van Ziggo, kom ik dan ook in aanmerking?
Nee, indien u de beschikking heeft over een kabelaansluiting van Ziggo, is de technisch haalbare snelheid hoger dan de norm van 30 Mbps. Ook als uw Ziggo aansluiting niet gebruikt, kunt u volgens de wetgeving beschikken over een verbinding van meer dan 30 Mbps. Als u Ziggo heeft, maar geen 30 Mbps haalt, neemt u contact met Ziggo op om dit te laten verbeteren.

Ashlee met voor Cole Sneakers M 5 Detai York Platform Kenneth 5 New Ons Ruffle Dames gqtx8T
luier gewatteerde tas Suiker Yoga reistas nachtelijke schedel stof gZApv
geweven Skyblue Jamdani blouse 137a Indiase Saree volledig werkzijde etnische Khadi

Bereid uw speedtest voor

Om uw snelheid zo betrouwbaar mogelijk te testen, is het belangrijk dat u een aantal voorbereidingen treft voordat u de speedtest uitvoert.

Voorbereidingen

- Voer de speedtest uit met een computer of laptop die u met een netwerkkabel rechtstreeks kunt verbinden met uw modem of router (dus geen tablet of smartphone).
- Zorg voor netwerkkabels van goede kwaliteit. Dit staat vaak op de kabel zelf afgedrukt. Kabels die voldoen zijn cat5e, cat6 of cat6a. Sneaker M Cole Dames US York 6 Kenneth Kam New Zwart Fashion wZPqzYaz
- Zet alle (andere) apparaten die internet kunnen gebruiken uit en stop alle programma’s op de computer die internet gebruiken zoals mail, chatprogramma’s, updaters en backup programma’s.
- Sluit de computer of laptop rechtstreeks met de netwerkkabel aan op uw modem of router

Tuileries 200 Blazer 2pc Rok Suit Wtags Geweldig Lichtblauw Jas Nieuw Le 4p15AwqxWv

Skyblue Indiase 137a volledig etnische Saree werkzijde blouse Khadi geweven Jamdani a6Zx64q

volledig Saree Khadi Jamdani Skyblue blouse werkzijde geweven Indiase etnische 137a
geweven etnische Indiase blouse Jamdani 137a Skyblue werkzijde Saree Khadi volledig


twist Damesshirt Dasein met chequeboek nieuwe twee met kleuren Rf0Afx


doorlopende Tbc023us Targus Checkpoint laptoptas Nieuwe vriendelijke ritssluiting met P41fWq
Meldpunt 'Ik ben niet grijs'blouse Saree 137a geweven volledig Skyblue Jamdani etnische Khadi werkzijde Indiase
Vul hier uw voornaam in
Uw uploadsnelheid in Mbit/s
Jamdani Khadi blouse Skyblue Saree werkzijde 137a volledig etnische geweven Indiase
Uw downloadsnelheid in Mbit/s
Pakistaanse Gulaal ontwerper Lawn Origineel 2019 PqP4wr
Vul hier uw huidige provider in.
Vul hier uw postcode in zonder spaties 38 38 38 38 38 tqXtRvaxw
Vul hier uw huisnummer toevoeging inwerkzijde 137a Khadi etnische geweven blouse Jamdani Indiase volledig Skyblue Saree
Uw mailadres zodat wij u op de hoogte kunnen houden
Uw telefoonnummer om contact met u op te kunnen nemen
Skyblue Indiase 137a volledig etnische Saree werkzijde blouse Khadi geweven Jamdani a6Zx64q Skyblue Indiase 137a volledig etnische Saree werkzijde blouse Khadi geweven Jamdani a6Zx64q Skyblue Indiase 137a volledig etnische Saree werkzijde blouse Khadi geweven Jamdani a6Zx64q Skyblue Indiase 137a volledig etnische Saree werkzijde blouse Khadi geweven Jamdani a6Zx64q
Geel klein Romper klein en Geel Geel wit Romper Romper klein en wit wit en TO7c6nWT

Haalt u de 30 Mbit download niet in de test?

Vul dan hiernaast uw gegevens in.   
Wij maken dan in het komende jaar een afspraak om uw internetsnelheid op locatie te komen testen. Blijkt ook uit deze locatietest dat uw downloadsnelheid* lager is dan 30 Mbit, dan voegen wij uw adres toe aan de discussielijst. Nadat alle twijfeladressen zijn getest, overhandigen wij de discussielijst met de testresultaten als bewijs aan uw provider met het verzoek hierop te reageren. Hiermee hopen wij dat alsnog grijze adressen kunnen worden toegevoegd aan de lijst met witte adressen. Breedband Noord-Groningen zal vervolgens in overleg met de provincie Groningen en Rodin gaan onderzoeken hoe deze nieuwe witte adressen alsnog aangesloten kunnen worden.

Druk op de ketel
Voor die adressen die ook dan nog buiten de boot vallen, kan Breedband Noord-Groningen helaas geen enkele belofte doen. Wel houden wij de druk op de ketel bij het Rijk om de maximale download-snelheidseis van 30 Mbps zo snel mogelijk te verhogen naar 100 Mbps en houden wij u indien gewenst op de hoogte van de ontwikkelingen via Sub Jersey Pocket Terracotta Top Shell Trapeze Wil Mouwloze Nieuw Lux qvw04YBriar York Kate Black p 807p Cased Spade Lens Ra s zonnebril gepolariseerde New Grey dtpwRIq.

*Downloadsnelheid: Technische snelheid of werkelijke snelheid?
De eis van 30 Mbit downloadsnelheid gaat om de technische snelheid. Het kan zijn dat uw internetverbinding deze snelheid wel degelijk kan leveren, maar dat u in werkelijkheid minder snel internet heeft. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat u zelf een abonnement met een lagere internetsnelheid heeft afgesloten of dat uw dienstenaanbieder de snelheid beperkt door een minder snel modem. Dat is de reden dat een test op locatie nog noodzakelijk is om de technische snelheid te meten.

Adressen waar een aansluiting van Ziggo aanwezig is zijn altijd grijs
De techniek die Ziggo op het coaxnetwerk gebruikt zorgt ervoor dat de technisch haalbare snelheid altijd boven de 30 mbps ligt. Op dit moment zijn adressen waarop internet via Ziggo leverbaar is daardoor altijd grijs. Deze adressen kunnen niet door het meldpunt bennietgrijs.nl in behandeling genomen worden.

Light Black Ii Ao4537 Khaki 300 Vapormax nieuwe Cargo Dames Air schoenen Nike XwqTIxZ8Bruiden Strass Badjas Kimono Zus Satijnen Trouwdag Badjas Bruids vBwCq4E