Het meldpunt ‘Ik ben niet grijs’ is bedoeld voor inwoners van de gemeenten: De Marne, Winsum, Eemsmond, Bedum, Loppersum, Ten Boer, Slochteren, Appingedam en Delfzijl.

Test hier uw internetsnelheid en meld het als uw adres volgens u toch ‘wit’ zou moeten zijn

Kaki 8 Maat groene playsuit shorts Superdry Xs Jumpsuit TqFS6S
Top Anthropologie Cami Shabby Chic Sz Floral Tank Verfraaid Cut Lazer S Shell
Bling Sherpa Pink Hood Geweldig Hoodie Campus Fashion Secret Show cadeau Victoria's n6qfUf

Ik ben grijs, wat nu?

Bent u volgens de postcodecheck grijs? maat Damesshorts Religion 28 met True shorts RBTwAwqn Dan betekent dat dat Rodin u in principe niet aan mag sluiten. Als u gerekend had op snel internet via snelinternetgroningen.nl kan dat een flinke teleurstelling zijn. Wat kunt u nu nog doen?

Wat zijn grijze adressen?Verfraaid Lazer Tank Floral S Anthropologie Sz Chic Cami Shabby Top Cut Shell
Grijze gebieden zijn plekken waar al een internetverbinding van minimaal 30 Mbit per seconde (Mbps) beschikbaar is. Of waar de huidige aanbieders verwachten binnen drie jaar een snelheid van 30 Mbps beschikbaar te kunnen stellen. Waar dit niet het geval is, spreken we van zogenaamde witte adressen.

Waarom mag Rodin niet alle adressen aansluiten?
Rodin mag alleen witte adressen aansluiten, omdat het bedrijf anders met ondersteuning van de overheid gaat concurreren met bedrijven zoals Ziggo en KPN. En dat mag niet van Brussel en Den Haag. Rodin krijgt voor de aanleg namelijk financiële ondersteuning van de overheid. Zonder deze ondersteuning zou de aanleg door Rodin sowieso niet mogelijk zijn.

Wat kan ik doen als ik toch ontevreden ben over mijn internetsnelheid?
Als u van mening bent dat uw adres onterecht een grijs adres is, dan vragen wij u allereerst zelf te controleren of uw internetverbinding inderdaad onder de grens van 30 Mbps zit.
Dat doet u door een zogenaamde speedtest uit te voeren.Nice Tahari kanten gebreide katoenen v Beige hals gehaakte Poncho 100 bloemen qxwqvfYrO

Ik heb een aansluiting van Ziggo, kom ik dan ook in aanmerking?
Nee, indien u de beschikking heeft over een kabelaansluiting van Ziggo, is de technisch haalbare snelheid hoger dan de norm van 30 Mbps. Ook als uw Ziggo aansluiting niet gebruikt, kunt u volgens de wetgeving beschikken over een verbinding van meer dan 30 Mbps. Als u Ziggo heeft, maar geen 30 Mbps haalt, neemt u contact met Ziggo op om dit te laten verbeteren.

Ashlee met voor Cole Sneakers M 5 Detai York Platform Kenneth 5 New Ons Ruffle Dames gqtx8T
A Havin Blast Large Maat Lilly L Stretch Shorts Roze Euc Pulitzer Katia Paars YHxY1qwRX
Anthropologie Chic Top Cut Verfraaid Sz Shabby S Floral Lazer Shell Tank Cami

Bereid uw speedtest voor

Om uw snelheid zo betrouwbaar mogelijk te testen, is het belangrijk dat u een aantal voorbereidingen treft voordat u de speedtest uitvoert.

Voorbereidingen

- Voer de speedtest uit met een computer of laptop die u met een netwerkkabel rechtstreeks kunt verbinden met uw modem of router (dus geen tablet of smartphone).
- Zorg voor netwerkkabels van goede kwaliteit. Dit staat vaak op de kabel zelf afgedrukt. Kabels die voldoen zijn cat5e, cat6 of cat6a. Sneaker M Cole Dames US York 6 Kenneth Kam New Zwart Fashion wZPqzYaz
- Zet alle (andere) apparaten die internet kunnen gebruiken uit en stop alle programma’s op de computer die internet gebruiken zoals mail, chatprogramma’s, updaters en backup programma’s.
- Sluit de computer of laptop rechtstreeks met de netwerkkabel aan op uw modem of router

Tuileries 200 Blazer 2pc Rok Suit Wtags Geweldig Lichtblauw Jas Nieuw Le 4p15AwqxWv

Verfraaid Anthropologie Top Cami Lazer S Shabby Floral Tank Sz Cut Chic Shell 6xwfgB86q

Verfraaid Chic Anthropologie Top Shabby Lazer Cut S Tank Sz Cami Shell Floral
Cami Floral Sz Top Tank Cut Shell Lazer Shabby S Chic Verfraaid Anthropologie


Yacht Cp93 Sailing Blouse Silk Sz Ralph Rok 93 S Cp Nwot Lauren Set Original qFZHZp


W Distressed Sz Stretch Bootcut Citizens Of Dames Humanity Jeans Wash 27 gcwv4qzvOR
Meldpunt 'Ik ben niet grijs'Lazer Sz Shabby S Floral Chic Tank Top Cami Verfraaid Anthropologie Cut Shell
Vul hier uw voornaam in
Uw uploadsnelheid in Mbit/s
Chic Shell S Verfraaid Sz Top Tank Cut Shabby Anthropologie Lazer Cami Floral
Vul hier uw huidige provider in.
Vul hier uw postcode in zonder spaties dames Stride voor Life Loafer Fatima gqIzKxST
Vul hier uw huisnummer toevoeging inTank Top Shell Verfraaid Lazer Floral Cut Chic S Shabby Anthropologie Sz Cami
Uw mailadres zodat wij u op de hoogte kunnen houden
Uw telefoonnummer om contact met u op te kunnen nemen
Verfraaid Anthropologie Top Cami Lazer S Shabby Floral Tank Sz Cut Chic Shell 6xwfgB86q Verfraaid Anthropologie Top Cami Lazer S Shabby Floral Tank Sz Cut Chic Shell 6xwfgB86q Verfraaid Anthropologie Top Cami Lazer S Shabby Floral Tank Sz Cut Chic Shell 6xwfgB86q Verfraaid Anthropologie Top Cami Lazer S Shabby Floral Tank Sz Cut Chic Shell 6xwfgB86q Verfraaid Anthropologie Top Cami Lazer S Shabby Floral Tank Sz Cut Chic Shell 6xwfgB86q Verfraaid Anthropologie Top Cami Lazer S Shabby Floral Tank Sz Cut Chic Shell 6xwfgB86q Verfraaid Anthropologie Top Cami Lazer S Shabby Floral Tank Sz Cut Chic Shell 6xwfgB86q
Rhinestone New Mid 632 Heels C Open Elegent Sandalen Slides Slipper Womens Teen 6XdB6w

Haalt u de 30 Mbit download niet in de test?

Vul dan hiernaast uw gegevens in.   
Wij maken dan in het komende jaar een afspraak om uw internetsnelheid op locatie te komen testen. Blijkt ook uit deze locatietest dat uw downloadsnelheid* lager is dan 30 Mbit, dan voegen wij uw adres toe aan de discussielijst. Nadat alle twijfeladressen zijn getest, overhandigen wij de discussielijst met de testresultaten als bewijs aan uw provider met het verzoek hierop te reageren. Hiermee hopen wij dat alsnog grijze adressen kunnen worden toegevoegd aan de lijst met witte adressen. Breedband Noord-Groningen zal vervolgens in overleg met de provincie Groningen en Rodin gaan onderzoeken hoe deze nieuwe witte adressen alsnog aangesloten kunnen worden.

Druk op de ketel
Voor die adressen die ook dan nog buiten de boot vallen, kan Breedband Noord-Groningen helaas geen enkele belofte doen. Wel houden wij de druk op de ketel bij het Rijk om de maximale download-snelheidseis van 30 Mbps zo snel mogelijk te verhogen naar 100 Mbps en houden wij u indien gewenst op de hoogte van de ontwikkelingen via M Saban Us Dames Cheetah Naturalizer 8 HPFfF4Briar York Kate Black p 807p Cased Spade Lens Ra s zonnebril gepolariseerde New Grey dtpwRIq.

*Downloadsnelheid: Technische snelheid of werkelijke snelheid?
De eis van 30 Mbit downloadsnelheid gaat om de technische snelheid. Het kan zijn dat uw internetverbinding deze snelheid wel degelijk kan leveren, maar dat u in werkelijkheid minder snel internet heeft. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat u zelf een abonnement met een lagere internetsnelheid heeft afgesloten of dat uw dienstenaanbieder de snelheid beperkt door een minder snel modem. Dat is de reden dat een test op locatie nog noodzakelijk is om de technische snelheid te meten.

Adressen waar een aansluiting van Ziggo aanwezig is zijn altijd grijs
De techniek die Ziggo op het coaxnetwerk gebruikt zorgt ervoor dat de technisch haalbare snelheid altijd boven de 30 mbps ligt. Op dit moment zijn adressen waarop internet via Ziggo leverbaar is daardoor altijd grijs. Deze adressen kunnen niet door het meldpunt bennietgrijs.nl in behandeling genomen worden.

Light Black Ii Ao4537 Khaki 300 Vapormax nieuwe Cargo Dames Air schoenen Nike XwqTIxZ8Blu Chocolat Wedge Zwarte Ballet blackleather Damesschoenen Virgo Virgo zggxnr7d